Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristen és Rob visszavonul a Breaking Dawn után

2010.10.26

A sztárpár a Twilight-saga befejező részének forgatása után szeretne egy kicsit eltűnni a rivaldafényből, és Hollywoodtól messze, nyugodt körülmények között szeretnék kipihenni magukat.

 

A more! magazin forrása szerint Keira Knightley nyomdokaiba lépve egy himalájai megatúrára készülnek:

"Kristen ismeri Keirát, aki pár éve egy himalájai túrán vett részt, hogy rendezze magában a hírnévvel járó őrületet. Meggyőződése, hogy nekik is Robbal ezt kellene tenniük. Azt akarja, hogy csak egy átlagos pár legyenek, ne pedig sztárok."

 

Ez a bizonyos forrás azt is elmondta, hogy a Bella Swan és Edward Cullen megformálásával híressé vált pár szeretné, ha olyan szintre juthatnának, mint Johnny Depp - elismertek akarnak lenni, és csak olyan szerepeket elvállalni, ami tényleg érdekli őket.

 

"A Twilight után Johnny Depp szintű hírnevet akarnak elérni, hogy csak akkor dolgozzanak, ha akarnak, amikor pedig nincsenek a kamerák előtt, akkor mindenki hagyja békén őket."

 

Szép gondolatok, de sajnos kicsi az esélye, hogy a paparazzi és a média valaha is békén fogja hagyni őket. És lehet fújolni, de azért Johnny Depptől még nagyon-nagyon-nagyon messze vannak...

 

Egyébként pedig nem csoda, ha elegük van. Ahogyan azt a Girl! szeptemberi számában is olvashattátok, az Alkonyat sztárjainak bizony nem fenékig tejfel az élete...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 37165
Hónap: 900
Nap: 23